ϟheraϟhu'ϟBlog



Transform by FiezaMirza
Basecode by NisaSayakinie
Other help by Aulia
Doodle-header from KasihDani
Top button from Atiqah
Social icon from VeryIcon

Preview




Terlepas Entri Best?
Rabu, 15 Ogos 2012 2:16 PTG
Raya datang lagi ;D

Salam alaik"

Alhamdulillah...Sedar tak sedar kite dah nak hampiri syawal kan :)
sanak saudara sume ramai ramai dah berangkat balik ke kampung halaman masing masing. Lebuh raya pun confirm jeeeem lah..cian la plak ti duk bersesak kt highway tuu..tp bersbarlah ketika anda di  jalan raya...
jangan memotong barisan lah pulak ehh, anda mampu mengubahnya..hik3...
balik tu balik jugak tapi  jangan lupa amalkan keselamatan di jalan raya..  
PANDU CERMAT JIWA SELAMAT ^_^
#ingatlah orang tersayang ...

Dan sekarang maklumlah cuti budak budak sekolah dah start ari khamis kan.. excited abis lah semua nak balik kampung.. sebut je raya kan semestinya la akan balik ke kampung halaman masing masing.. ye lah nak bakar lemang sesama sanak saudara yang lain.. nak kacau dodol brsama..pasang pelita bersama.. semualah nak buat bersama.. betul dok??hehee..


 kemeriahan jelas terasa :)

Dah terlalu lama sesama adik beradik tak bejumpa , sibuk dengan bekerja dan masa inilah dapat mereka berkumpul bersama, bersatu n meletupkan suara kebingitan dibawah satu bumbung di kampung halaman masing masing tuu..huhuu..jejak kasih la plak jadinya..haha.. macam aku jugak lah.. semua belajar jauh jauh.. time ni je lah dapat berkumpul bersama  and pulang ke kampung bersama jugak ar.. seronok kan?. 
(。◕‿◕。)‎(。◕‿◕。) . 
Dikesempatan ini jugak aku nak mintak maaf kat semua kalau ada salah dan silap.. andai terguris ati.. n tersentap di hati ...aku berbanyak mohon ampun dan maaf..sama sama lah kita bermaafan sesama insan... dan jugak aku ingin mngucapkan 
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR dan BATIN :)

#aku update awal sebab  nanti  malam raya aku sibuk dengan nak uli tepung la plak..tehee -___-"

sincerely, me (:


Selamat berhari rayee (。◕‿◕。)
wassalam..



3 Complains